Akcia Early bird končí už v piatok

Autor: HKM Zvolen Dátum: 29.5.2024

Early bird je spustená už viac ako mesiac a veľmi nás teší vysoký záujem fanúšikov, avšak pomaly sa blížime ku koncu. Všetkým tak poslednýkrát odporúčame, aby zvážili kúpu permanentky na poslednú chvíľu. 

 

Touto cestou chceme fanúšikom odpovedať na jednu z najčastejších otázok, ktorá sa týkala predĺženia akcie. Bohužiaľ, akcia končí 31. mája o 23:59 a od júna sa permanentky budú predávať v základných cenách. Určite nikomu neušlo ani oznamovanie nových posíl pre sezónu 2024/2025, ktoré opäť dokazuje, že Zvolen bude bojovať o najvyššie priečky. Samozrejme, všetci v klube tvrdo pracujeme, aby sme odčinili minulosezónny neúspech a želáme si, aby ste nám dodávali energiu z tribún v čo najväčšom počte. #spolusmehkm

 

 

Prečo sa permanentka vždy oplatí?
Výhody permanentných vstupeniek sa ukázali vždy v play-off, kedy ich držiteľom odpadli starosti so zháňaním vstupeniek. Títo fanúšikovia tak ušetrili čas a hlavne peniaze, pretože náš klub garantuje všetkým permanentkárom svoje miesto na celé play-off bez nutnosti priplatiť si. Ďalšou výhodou je vstup zdarma aj na augustový Memoriál Pavla Zábojníka. Je tak len na vás, aby ste si zvážili túto jedinečnú príležitosť.

 

Ak máte záujem o permanentku na poslednú chvíľu, kliknite SEM.
Ak potrebujete viac informácií o EARLY BIRD, kliknite SEM.