Akreditácie pre sezónu 24/25

Autor: HKM Zvolen Dátum: 17.9.2024

Sezónu 2024/25 otvoríme doma v utorok 24. septembra, a preto chceme upozorniť všetkých zástupcov médií a redakcií na potrebnú akreditáciu. 

Žiadosti o akreditácie je potrebné podať e-mailom na adresu marketing@hkmzvolen.sk alebo telefonicky na tel. číslo: +421 907 870 448 najneskôr do 23. septembra 12:00.  Jednorazové akreditácie prijíma marketingové oddelenie do 10:00 v deň konania zápasu. 

 

Každá redakcia/médium má nárok na jednu akreditáciu, pokiaľ nebude preukázaná opodstatnená požiadavka pre ďalšie akreditácie (spolupracujúci redaktori, kameramani, fotografi).

Všetky žiadost bude naše marketingové oddelenie posudzovať individuálne. Akreditácie neudeľujeme amatérskym alebo hobby redaktorom a fotografom, ani zástupcom amatérskych internetových portálov. Ak sa náš klub rozhodne akreditáciu neudeliť, budeme o tom danú redakciu/médium informovať cez e-mailovú komunikáciu, avšak jej prípadné neudelenie klub nemusí odôvodniť.

Akreditovaným zástupcom médií bude vstup umožnený rovnako ako v predchádzajúcich sezónach cez vchod do VIP a PRESS zóny.

 

Žiadosť o akreditáciu musí obsahovať:

meno žiadateľa o akreditáciu,

názov média,

typ média (tlač, web, foto, rozhlas, TV),

e-mailový a telefonický kontakt.

 

Prevzatie akreditácie

Všetky akceptované akreditácie si budú môcť zástupcovia redakcií/médií prevziať pred prvým domácim zápasom 24. septembra od 17:00 pri schodisku do VIP a PRESS zóny. V prípade, že sa nezúčastníte tohto zápasu, je nutné si dohodnúť prevzatie akreditácie na tel. čísle: +421 907 870 448.