Dlhoročná spolupráca pokračuje naďalej

Autor: HKM Zvolen Dátum: 20.6.2024

Jedným z najvýznamnejších partnerov v našom portfóliu je pivovar Urpiner, ktorý s nami bude aj v sezóne 2024/25. Predĺženie spolupráce uzatvorili na spoločnom stretnutí výkonný riaditeľ HKM Ing. Miroslav Brumerčík a za stranu Banskobystrického pivovaru Ing. Branislav Cvik, Mgr. Katarína Bičanová a Ing. Marián Menšík.

Značka Urpiner je zárukou kvality, o čom svedčí aj množstvo medzinárodných ocenení získaných v degustačných súťažiach, a aj naďalej chce pokračovať v tradícii, ktorej kvality preveril čas, a vytvárať príjemné chvíle všetkým konzumentom piva Urpiner. Predĺženie výnimočného partnerstva mal na starosti Miroslav Brumerčík„Som veľmi rád, že dnes môžem oznámiť pokračujúcu spoluprácu s takým významným partnerom, akým je značka Urpiner. Táto spolupráca je dôkazom toho, že keď sa spoja talentovaní a odhodlaní ľudia, môže vzniknúť výnimočné partnerstvo. Každý člen tohto projektu prejavil vysokú mieru profesionality a entuziazmu, čo sa odrazilo na kvalite výsledkov, ktoré sme spoločne dosiahli. Naši fanúšikovia tak budú mať opäť k dispozícii na štadióne pivo Urpiner a rovnako sa budú môcť tešiť na súťaže počas zápasu s Urpinerom, malý darček k permanentke a veľa ďalšieho...“

Spoločnosť Banskobystrický pivovar má za sebou už 17-ročnú históriu a pýši sa viac ako 50 oceneniami. V minulom roku napríklad získalo pivo „Urpiner Premium 12°“ úžasné 1. miesto v Slovenskom pohári remeselného piva.

„Aj nás teší pokračovanie tejto spolupráce, ktorá je zároveň naša najdlhšia podpora športového klubu v rámci celého Slovenska. Pre nás je to spojenie dvoch značiek, ktoré majú dlhodobo vysokú kvalitu a spájajú ich historické úspechy. Pevne veríme, že budeme prinášať radosť fanúšikom nielen na zimnom štadióne, ale aj na celom Slovensku. Musím povedať, že naše partnerstvo s HKM Zvolen bolo vždy bezchybné a tešíme sa na pokračovanie našej spoločnej cesty,“ ohodnotil predĺženie spolupráce spolumajiteľ pivovaru Urpiner Branislav Cvik.

 

Najbližšiu šancu získať darčeky od značky Urpiner budú mať naši fanúšikovia už čoskoro v súťaži „Leto s HKM 2024“. O všetkom vás budeme informovať!