Užite si leto 2024 s HKM

Autor: HKM Zvolen Dátum: 1.7.2024

Leto je tu a s ním prichádza aj obľúbená súťaž „Leto s HKM“, ktorá umožní našim fanúšikom, aby zostali v kontakte so svojím milovaným klubom aj na dovolenkách. V minulých ročníkoch sa súťaže zúčastnilo mnoho nadšených fanúšikov, ktorí predviedli svoju oddanosť klubu a kreativitu, ktorú sme odmenili skvelými cenami. Leto s HKM 2023 bolo rekordérom v počte pozdravov a tento rok očakávame ešte vyššiu účasť.

Či už trávite dovolenku na pláži pri mori, cestujete po Slovensku, alebo si užívate pohodu v horách, nezabudnite si so sebou zobrať merch HKM Zvolen a zachytiť tieto momenty. Posielajte nám vaše letné pozdravy a podeľte sa s ostatnými o svoje zážitky prostredníctvom našich sociálnych sietí.

Účasť v našej súťaži je jednoduchá a zapojiť sa môže každý fanúšik HKM. Stačí, ak nám pošlete fotku z vašej dovolenky, ktorá bude obsahovať logo HKM na tričku, šiltovke, uteráku alebo inom merchi HKM. Svoje pozdravy nám môžete posielať aj s popisom na email: media@hkmzvolen.sk alebo prostredníctvom správ na našich sociálnych sieťach.

Ukážte svoju podporu a kreativitu a možno práve vaša fotka bude medzi víťazmi. Sledujte nás na našich sociálnych sieťach, kde budeme priebežne uverejňovať jednotlivé pozdravy. Súťaž potrvá do 1. septembra a v nasledujúcich dňoch prebehne žrebovanie, kde rozdelíme výhercom ceny.

Všetkým želáme príjemne strávené leto 2024 a tešíme sa na vaše pozdravy! #spolusmehkm